Nu söker vi en MARK- OCH ANLÄGGNINGSARBETARE 

 

Bensinteknik är ett entreprenadföretag som bildades 1995. Vi utgår från vårt kontor i Helsingborg och arbetar i huvudsak med installation, ombyggnad, sanering samt service på drivmedelsanläggningar i hela södra Sverige.

 

 

Vi söker nu en mark- och anläggningsarbetare (drivmedelstekniker). För att utvecklas och trivas hos oss är du en person med stor egen drivkraft och en förmåga att göra det där lilla extra. Du är spindeln i nätet mellan företaget och kunden så du gillar att lösa problem och själv finna möjligheter i frågeställningar.

 

ROLLEN

Arbetsuppgifterna utförs på drivmedelsanläggning med uppgifter som rördragning, nedläggning av oljeavskiljare och cisterner, betong och gjutningsarbete, grävarbete samt markarbete. Tjänsten omfattar även visst servicearbete på drivmedelsanläggningar såsom skyltarbete, felsökning och reparation.

 

PROFIL

Tidigare erfarenhet från rörläggning och anläggningsarbete är meriterande. Vi lägger dock stor vikt vid personliga egenskaper i vår bedömning.

 

PERSONLIGA EGENSKAPER

Som person är du ansvarstagande och organiserad. Du ser det som en självklarhet att hålla överenskommelser och deadlines. Arbetet innebär till viss del resor med övernattning på annan ort. Lägst körkort med behörighet B är ett krav, BE är meriterande.

 

VI ERBJUDER ETT OMVÄXLANDE OCH UTMANANDE ARBETE I ETT BOLAG SOM GÅR STARKT FRAMÅT!

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid vilken inleds med 6 månaders provanställning. För frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Anneli Andersson på Bensinteknik via telefon 042-20 38 20 eller epost info@bensinteknik.se.

 

Din ansökan med CV och personligt brev där vi gärna ser att du beskriver varför du är vår framtida kollega tar vi emot via e-post ställd till info@bensinteknik.se.

 

Vi ser fram emot din ansökan senast 21 maj 2018. Märk din ansökan med ”Drivmedelstekniker”.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.