Ohlssons AB söker nu en PLASTCHEF TILL LAHOLM

Ohlssons fortsätter att växa och under hösten 2018 kommer vi att etablera oss i Laholm. Vi tar över uppdraget för inhämtning av hushållssopor den 1 oktober och därefter är vår vision att fortsätta expandera, framförallt på industrisidan. 

För att kunna genomföra denna resa behöver vi en driven Platschef som med glädje tar sig an alla utmaningar som en nyetablering innebär.

 

ROLLEN

Som Platschef har du det övergripande ansvaret för ett tiotal bilar och chaufförer. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att bestå av att planera och organisera turlistor, bemanning av fordon och fordonsunderhåll samt att ta emot, planera och prissätta order från kunder. Du kommer även att utveckla och ansvara för kundtjänsten mot kunder och uppdragsgivare. Till att börja med kommer det att vara cirka 10 personer placerade i Laholm som du har direkt personalansvar för.

 

PROFIL

Vi söker dig som har erfarenhet av driftsledning och vi ser gärna att du har kunskap om tunga fordon och sannolikt själv är innehavare av C-körkort. Du måste vara flexibel och trivas med att ha mycket på gång i en föränderlig miljö. Det är viktigt att du har en hög servicekänsla och är en god kommunikatör då du kommer att ha många kontaktytor, både interna och externa.

 

PERSONLIGA EGENSKAPER

Som person är du ansvarstagande och organiserad. Du kommunicerar på ett rakt, tydligt och enkelt sätt och drivs av att ge bra service. Du ser det som en självklarhet att hålla överenskommelser och deadlines.

 

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid vilken inleds med 6 månaders provanställning.
Frågor kring tjänsten ställer du till Anders Ekelund på telefon 010-45 00 226.

 

 

Din ansökan med CV och gärna några rader om vad du åstadkommit tidigare vill vi ha senast 2018-04-02.
Skicka med e-post till adressen nyttjobb@ohlssons.se och märk din ansökan med ”Platschef”.