Ohlssons vnsterbild

Ohlssons \| Transporter \| Maskinflyttning

”Turning Torso till Haparanda? Jadå, inga problem”

Vi flyttar allt möjligt och omöjligt. Egentligen finns det inga gränser för vilka uppdrag vi åtar oss. Det är helt enkelt våra kunders önskemål som styr. Våra moderna fordon klarar alla typer av transportuppdrag, även de riktigt stora. Vi har maskinerna, kunnandet och erfarenheten.

Ingenting är omöjligt

Våra röda bilar syns allt oftare i olika sammanhang. Ena dagen lossar vi lastbåten i Landskrona hamn, andra dagen hjälper vi kommunens parkförvaltning att flytta betonggrisar och placera ut vårblommor. Nästa dag kör vi återvinningsmaterial och transporterar schaktmassor.

Från A till B, är A och O

Smått som stort, det gör ingen skillnad hos oss. Alla uppdrag utförs med samma goda service och engagemang. Oavsett storlek. Med varsam hand och väloljade maskiner tar vi dig från A till B, i rätt tid och till rätt pris. Det är vårt löfte till dig.


Vi utför stort som smått


Ohlssons röda bilar


Ohlssons röda bilar

Gilla Ohlssons på Facebook

 

Nyheter

Julgåvan 2017

Förra årets julgåva gick till Hjärnfonden och till Barncancerfonden/Team Rynkeby.
Värdet av gåvan var etthundratusen/100 000 kronor.

 

AAA-rating, Ohlssons-koncernen har högsta kreditbetyg

 

– Det är med glädje vi hänger upp dessa utmärkelser på väggen bredvid alla andra fina utmärkelser vi fått under åren, ett bevis på att det går ekonomiskt bra för Ohlssons och företagen i Ohlssonsgruppen.

 

Därför är det viktigt med ett högt kreditbetyg.

 

Vi är mycket stolta över vårt höga kreditbetyg. Det bygger på Bisnodes kreditvärderingssystem som är världens äldsta och mest ansedda. Systemet betygssätter ett företags betalningsförmåga utifrån en mängd beslutsregler. Att driva ett kreditvärdigt företag kräver tid, engagemang och hårt arbete. Vi hoppas att du inser värdet av att anlita, handla från eller samarbeta med ett kreditvärdigt företag.

 

Nytillskott i fordonsparken

 

Vi har fått in en ny torr och grävsug, byggd av Italienska Cappellotto på ett chassi från Scania.

 

 

 

 

Vi har även fått in en 2-facks mini-sopbil, som trots sin lilla storlek har många stora fördelar. Den når lätt platser en vanlig sopbil inte kan, såsom smala vägar, stadskärnor, skolor, campingplatser och områden som inte tillåter hög totalvikt.

 

 

Nytt uppdrag för VA SYD

 

Ohlssons AB har fr.o.m april 2017 vunnit ett nytt uppdrag för VA SYD i Malmö. Innefattar avfallsinsamling från villakärl. Avtalet gäller i 2 år.

 

 

 

 

 

Ohlssons AB vunnit nytt uppdrag för SYSAV AB

 

 

 

Ohlssons AB har fr.o.m september 2017 vunnit ett nytt uppdrag för Sysav AB i Malmö. Innefattar alla lastväxlar transporter inom Sysav. Transportavtalet gäller i 7 år.

Kontaktformulär

Kontaktformulär
 1. Namn(*)
  Var vänlig fyll i ditt namn
 2. Telefon(Mobil)(*)
  Invalid Input
 3. E-post(*)
  Invalid Input
 4. Förfrågan
  Invalid Input
 5. Redan kund
  Invalid Input